Contentcreatie voor New Arts

with Geen reacties

website New Arts

 

In opdracht van theater en cultuurorganisatie de Lindenberg neem ik de content van de New Arts website grondig onder handen.

 
New Arts is een project van de Lindenberg dat wordt ingezet om jongeren, met name uit achterstandswijken, meer aan cultuur te laten deelnemen zodat zij hun creatieve talenten kunnen ontplooien. En wel op hun eigen manier: hiphop, zang, fashion, maar ook theater zijn kunstvormen waar New Arts zich in beweegt. Een mooie missie dus, waarmee de organisatie al een flinke hoeveelheid jongeren heeft weten te bereiken. Helaas was dat allemaal nog niet te zien aan de website van New Arts. Die was grondig aan vernieuwing toe, want content was verouderd en de structuur was inefficiƫnt.

Samen met mijn collega Nadieh Pennings heb ik de website volledig geherstructureerd om alle informatie op een overzichtelijke manier over te brengen en een heldere nadruk te leggen op het aanbod voor de belangrijkste klanten van New Arts: jongeren en scholen. Ik beheer daarnaast de nieuws sectie van de website, en ik werk aan een portfolio van alle succesvolle projecten en evenementen van New Arts.